Sönke Rickertsen Om Tripleson

Tripleson projektleder, coachar och inspirerar

Tripleson är Sönke Rickertsen. En navigatör som visar vägen till framgång i komplexa projekt, i arbetslaget och vid personlig utveckling.

Sönke Rickertsen

Med doktorandexamen i strategi är jag en internationellt erfaren navigatör, ingenjör och inspiratör. Som tysk i Sverige är jag en profil som inte smälter in i mängden med min tydliga och raka kommunikation. Samtidigt är jag oerhört empatisk, tillförlitlig och trygg.

Jag har förmågan att parera och hantera oväntade störningar och tankesättet ”det går inte”. Det gör mig till en expert att hjälpa andra i samma situation, från projektledningsnivå till individnivå, från det professionella till det personliga.

Visst går det!

Erfarenhet

  • 40 års erfarenhet som skeppare och navigatör.
  • 20 års erfarenhet från att leda projekt.
  • 5 års chefserfarenhet i linjeorganisation.
  • 3 år management consulting

Sönke Rickertsens CV

Tripleson

Tripleson erbjuder konsulttjänsterna projektledning, mentorskap och inspirationstal för att utveckla organisationer, företag och privatpersoner.

Fokusområden

Fokus ligger på att uppnå både professionella och personliga mål genom att hantera oväntade störningar och navigera i komplexa projekt för att skapa kraft i förändring.

Min filosofi är att analysera, utveckla och införa strategier, system, arbetssätt och kompetens för att uppnå långsiktiga och oväntade resultat oavsett om det handlar om att driva projekt, skapa projektteam, yrkesvägledning eller personlig utveckling.

Historian bakom

2014 mekade en vän och jag i garaget när han frågade: ”Vad gör du egentligen på jobbet?”. Spontant tog jag fram en 5-56-sprej. ”Det här är jag på jobbet. Man kallar in mig när det kärvar.” – ”Jaha!”

Vi mekade en stund till. ”Sönke, är det inte orättvist att de har ensamrätten till att använda 5-56?”.

Det var början.